Dobrodošli u bajkovite prostorije čudnovate fabrike gde nastaju i rastu mašta, okretnost, brbljivost-svejezičnost, osmesi i prva mala remek-dela.

Naš program obuhvata radionice namenjene deci uzrasta od 3 do 7 godina koje možete kombinovati po izboru i u zavisnosti od interesovanja deteta. One se održavaju dva puta nedeljno u bloku do četiri sata i obuhvataju sportić, engleski jezik, kreativnu radionicu i bajkologiju.

Pojedinačno, svaka radionica traje 45 minuta, a Između svake od radionica postoji pauza u trajanju od 15 minuta, tokom koje deca imaju priliku za slobodnu interakciju među sobom. Rad se odvija u malim grupama do 8 polaznika, što je jako bitno za proces učenja i socijalizacije dece u tom uzrastu.

Prostor je osmišljen tako da kod dece budi interesovanje za predviđene aktivnosti, a da pritom predstavlja bezbedno okruženje.

Zatvori

IMAGINARIJUM

Kreativna eksplozija boja, oblika i forme.
Deca su majstori trenutka. Za razliku od školaraca i odraslih, mlađa deca nisu fokusirana na dobijanje finalnog proizvoda, međutim ako im dozvolite da uživaju u samom procesu stvaranja to može imati dalekosežne benefite. Danas, više nego ikad, deca su sklona vizuelnom učenju. Već od najmlađih nogu znaju da koriste tablet i pametni telefon. To znači da čak i pre nego što nauče da čitaju, deca uče iz vizuelnih nadražaja. Mališani koji su slobodni da eksperimentišu i prave greške, skloniji su drugačijem načinu razmišljanja i rešavanja problema što se prenosi i van granica radionice. Dok koriste bojice i četkice, deca razvijaju finu motoriku prstiju; dok broje i lepe šarene papiriće različitih oblika, ona se upoznaju sa osnovama matematike; dok eksperimentišu sa različitim materijalima, upliću se u nauku. Možda i najbitnije od svega, ako se osećaju dobro dok stvaraju umetnost, to im podiže samopouzdanje.
Zatvori

BAJKOLOGIJA

Ekspedicija kroz čarobne predele ljudske mašte.
Priče koje čujemo kao deca delom oblikuju naš pogled na svet. Slušanje bajki mališanima omogućava da posete daleke predele, upoznaju fantastične likove i različite situacije koje obogaćuju svet u kome žive. Ovo im može biti od velike pomoći kasnije kako bi se izborili sa životnim izazovima. Takođe, deca koja slušaju priče tokom detinjstva pokazuju više empatije i bolje razumevanje drugih ljudi i njihovih potreba. Mali polaznici će slušati i razgovarati o bajkama iz različitih delova sveta. Dečija mašta i istraživački duh su veoma aktivni pa ovo predstavlja odličan način za razvoj različitih sposobnosti. Slušanje priča i razgovor o njima im pomaže da prošire vokabular, razviju memoriju i da počnu da razmišljaju van okvira pri rešavanju problema. Tokom radionica, deca će imati priliku da se upoznaju i sa bontonom i društvenim normama širom sveta, što im može značajno pomoći tokom života, pogotovo na profesionalnom planu.
Zatvori

BRBLJIVOST SVEJEZIČNOST

Kroz igru i pesmice do prvih reči na engleskom jeziku.
Dečiji um sposoban je da usvoji strani jezik neverovatnom brzinom, a najprirodniji momenat za učenje stranog jezika jeste od treće do šeste godine života. Mališani u ovom uzrastu uče najveći broj reči, počinju da prepoznaju obrasce u rečenicama i potpuno spontano usvajaju melodiku jezika. Nažalost, već od osme godine gubimo sposobnost da čujemo i reprodukujemo nove zvukove na način kao što smo to mogli dok smo bili mlađi, što otežava učenje stranog jezika. Upotrebom interesantnih video i audio materijala na engleskom jeziku, i šarenolikih igara koje podstiču učenje reči kroz dodir, pokret i ponavljanje, deca počinju da razumeju engleski i šire vokabular. Koji su benefiti ranog učenja stranog jezika?
 1. Pravilniji (iz)govor i upotreba maternjeg jezika
 2. Bolja memorija / bolje pamćenje
 3. Poboljšanje sposobnosti za “multi-tasking”
 4. Veća fleksibilnost uma
 5. Razvoj veština za rešavanje problema
 6. Rrazvoj kritičkog mišljenja
 7. Viša akademska dostignuća
Zatvori

SPORTIĆ

Odrastanje u pokretu.
“Sportić” je osmišljen sa ciljem da podrži pravilan razvoj tela kroz igru i druženje sa vršnjacima. Cilj treninga ove uzrasne grupe nije ovladavanje odredjenim sportom, već razvoj opšte motorike, jačanje i pravilan razvoj koštano – zglobnog i mišićnog sistema, socijalizacija i emotivno sazrevanje. Deca uče osnovna pravila ponašanja u sportskom okruženju i povećavaju sposobnost održavanja pažnje. Ova radionica se sastoji iz dve celine:
 • Prva celina, u trajanju od 35 minuta, posvećena je fizičkom vežbanju i sastoji se od različitih poligona za razvoj motorike i koordinacije, vežbica snage, kompleksa vežbi oblikovanja i elemenata bazičnih sportova (atletika, gimnastika...), kao i elemenata različitih sportskih igara (košarka, fudbal...)
 • Druga celina, u trajanju od 10 minuta, posvećena je upoznavanju dece sa zanimljivim i nekarakterističnim sportovima za naše prostore, uz upotrebu odgovarajućih rekvizita, video materijala i fotografija.
Zatvori

Cene radionica

 • 1 radionica3500 mesečno
 • 2 radionice6000 mesečno
 • 3 radionice8000 mesečno
 • 4 radionice9500 mesečno

*Cena uključuje 8 casova mesečno po izabranoj radionici

Prvi čas je besplatan

Zatvori

Raspored

Utorkom i četvrtkom od 16h do 20h 16h – 17h Brbljivost Svejezičnost – Engleski jezik 17h – 18h Imaginarijum – Kreativna radionica 18h – 19h Bajkologija 19h – 20h Sportić