Mi smo grupa entuzijasta koja se okupila sa željom da podstakne kod dece i mladih ljubav prema otkrivanju sveta i različitih kultura. Želimo da prenesemo svoja znanja (svako iz svoje oblasti) kroz niz različitih i zabavnih radionica, i podstaknemo proces pretakanja misli u opipljiva dela.

Trudimo se da negujemo osećanje zajedništva, uz razvoj individualnosti.

Planiramo da ostvarimo saradnju na globalnom nivou sa drugim kulturnim organizacijama širom sveta i postanemo nezaobilazna stanica na putu razvoja mladih kosmopolita.

8
Marija Milosavljević Rođena 10.02.1984. godine, diplomirani filolog i operativni sportski trener. PR i marketing menadžer KC Fabrika Osmeha, zadužena za realizaciju radionca “Brbljivost svejezičnost” i “Sportić”. Poseduje osmogodišnje iskustvo u radu sa decom. Osnivač je AK Eiki i AK Centar. Napisala je i uspešno realizovala sledeće projekte: Malo aikido znanja za više samopouzdanja, Osnovni aikido principi, Aikido zimovanje. Radila je pri Kancelariji za mlade Palilula godinu dana na brojnim projektima od značaja za Republiku Srbiju.
8
Ivan Topalović Rođen 30.09.1986. godine, diplomirao na Akademiji Umetnosti Beograd. Menadžer projekata KC Fabrika Osmeha, zadužena za realizaciju radionca “Imaginarijum” i “Bajkologija”. Dve samostalne izložbe u Beogradu sa radom Rejected Photographs. Jedan od učesnika projekta 100% Future Serbia u okviru Belgrade Design Week-a. Učesnik izložbe fotografija u okviru Noći Muzeja. Učesnik nekoliko grupnih izložbi pod pokroviteljstvom Akademije Umetnosti Beograd.